donderdag 7 juli 2016

Game of war

1- nog NIET te vechten. Verzamel middelen om je heen:Je verzamelt middelen door te klikken op de resource-slot (boerderijen, mijnen, enz.) Buiten de stad en eenvoudig verzenden zoveel troepen als je kunt om zich daar te vestigen. Hoe meer troepen je stuurt, hoe meer ze zullen "load". Zodra ze zijn afwerking zal ze terugkomen en voeg deze middelen aan uw bank.
2- Make troep training een prioriteit:Vanaf het begin troepen traint. niet alleen omdat zij zullen je verdedigen als je wordt aangevallen, maar omdat het meer troepen je hebt hoe meer middelen die je kunt krijgen van het bezetten van bronnen buiten de stad. De beste soorten van de troepen voor het uitvoeren resource lasten zijn Siege troepen, gevolgd door infanterie. Siege soort troepen zijn echter beduidend langzamer dan de infanterie. Niet ooit stoppen met training, tenzij u een strategie in gedachten (Zie Geavanceerde strategie entry).
3-ONDERZOEKAls u wilt aan de macht te snel te krijgen, wat je wilt doen is het onderzoek zo snel als je kunt. Onderzoek naar ontsluit krachtiger troepen (die geeft je meer macht punten), en maakt de bouw, het onderzoeken, het verzamelen van hulpbronnen en de productie onder vele andere dingen aanzienlijk sneller! Research zal je veel sneller groeien als je het een prioriteit om te leren hoe het onderzoek boom optimaal gebruik te maken.
3,1. Onderzoek Snelheid eerste:Gebruik zowel uw onderzoekscapaciteit en held vaardigheden om bouwsnelheid en onderzoek snelheid te verbeteren voordat je verder gaat met de verbetering van troepen kwaliteiten. Troepen is niet nodig om te vechten in een vroeg stadium. Zij moeten worden voornamelijk gebruikt voor het verzamelen doeleinden (wat betekent dat je zou ook willen onderzoek en skill points gebruiken om te laden en het verzamelen van snelheid te verbeteren).
4- gebruik maken van alle beschikbare ruimte voor de bouw:Maar als er gebouwen u nog steeds niet toegestaan ​​om te bouwen (zoals een gevangenis of altaar) hoeft zorg ervoor dat je te laten lege plekken te wachten, tenzij je wilt een "groeiende" benadering van het spel, in tegenstelling tot "aanvallen" . In het laatste geval te bouwen snel, maar zorg ervoor dat je een duidelijk plan in het achterhoofd.
5- Sla uw goud:Binnenkort kunt u wensen u had het niet besteed. Ver boven je goudmijn is een stabiele manier om altijd wat goud back-up. Als u goud koopt zorg ervoor dat je het doet als er een goede verkoop.

  
Game of War Hack

2 opmerkingen: